Wiele twarzy alergii na pokarmy. Kiedy dieta eliminacja przynosi korzyści, a kiedy bardziej szkodzi?

30.11.2016
prof. dr hab. n. med. Hanna Szajewska

Wybrane treści dla pacjenta
  • Wegetarianizm a karmienie piersią
  • Dieta w chorobie Parkinsona
  • Dieta w niedoczynności tarczycy
  • Dieta o małej zawartości FODMAP (dieta zalecana w zespole jelita drażliwego)
  • Hipercholesterolemia: Dieta na obniżenie cholesterolu - jadłospis, przepisy
  • Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z wyrównaną i niewyrównaną marskością wątroby
  • Żelazo w diecie wegetariańskiej i wegańskiej – praktyczne wskazówki
  • Wzdęcia brzucha i nadmierne gazy – postępowanie dietetyczne
  • Dieta w chorobie zwyrodnieniowej stawów – czy można odbudować chrząstkę stawową?
  • Regeneracja i oczyszczanie wątroby – czy wspomaganie jest potrzebne?

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Przegląd badań

Sponsorem serwisu jest