Postępy w żywieniu i chorobach dietozależnych

10.07.2020
prof. dr hab. n. med. Hanna Szajewska
Klinika Pediatrii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego

Wybrane treści dla pacjenta
  • Atopowe zapalenie skóry (AZS) u dzieci
  • „Mleko” ryżowe – właściwości, jak je zrobić, czy nadaje się dla dzieci?
  • Inne badania wykonywane u chorych na astmę
  • „Mleko” sojowe – czy jest zdrowe i jakie ma właściwości?
  • Celiakia
  • Celiakia u dzieci
  • Choroby towarzyszące cukrzycy typu 1
  • Biegunka
  • Dieta i suplementacja w chorobie Hashimoto
  • Zapalenie opryszczkowate skóry

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Przegląd badań

Sponsorem serwisu jest