W trzech krokach do zdrowia

20.11.2020
dr Katarzyna Wolnicka
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny

Wybrane treści dla pacjenta
  • Dieta niskowęglowodanowa w wybranych jednostkach chorobowych
  • Dieta w przewlekłej niewydolności nerek
  • Dieta w kamicy nerkowej
  • Dieta w chorobie Alzheimera
  • Interakcje leków z żywnością
  • Dieta cukrzycowa
  • Zalecenia żywieniowe w ostrym i przewlekłym zapaleniu wątroby
  • Rola błonnika pokarmowego w leczeniu zespołu jelita nadwrażliwego
  • Dieta w nadciśnieniu tętniczym
  • Dieta w łuszczycy

Napisz do nas

Zadaj pytanie ekspertowi, przyślij ciekawy przypadek, zgłoś absurd, zaproponuj temat dziennikarzom.
Pomóż redagować portal.
Pomóż usprawnić system ochrony zdrowia.

Sponsorem serwisu jest