Jaki jest faktyczny udział diety w etiologii trądziku młodzieńczego?

16.11.2020
prof. Beata Kręcisz
Klinika Dermatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach

Wybrane treści dla pacjenta
  • Teleangiektazje (pajączki naczyniowe) – co oznaczają pajączki na nogach, udach i twarzy?
  • Czy picie wody z cytryną ma wpływ na trądzik?
  • Dieta w chorobie Alzheimera
  • Dieta w zespole metabolicznym
  • Dieta w chorobie refluksowej
  • Dieta w osteoporozie
  • Dieta w niealkoholowej stłuszczeniowej chorobie wątroby (obecnie stłuszczeniowej chorobie wątroby związanej z zaburzeniami metabolicznymi – MAFLD)
  • Trądzik różowaty - objawy i leczenie. Jak wygląda początek choroby?
  • Dieta w stwardnieniu rozsianym
  • Dieta w chorobie zwyrodnieniowej stawów – czy można odbudować chrząstkę stawową?